Vitsø Livings sengetøj

Hvordan laver Vitsø Living det bedste sengetøj? Læs med her!  1. Fibrene
  Hos Vitsø Living bruger vi kun lang-fibret bomuld fordi det producerer de stærkeste og fineste produkter. Lange fibre kan laves til længere og finere garn, og producerer blødere, og mere stærke produkter.
  Korte fibre kan stikke ud, og resulterer i et svagere stof.

 2. Enkelttrådet
  Sengetøjet består af enkelte tråde, der er vævet sammen til det endelige resultat. Bomuld af lavere kvalitet, vil ofte være twisted sammen, for at gøre den svage bomuld stærkere. Da vi bruger bomuld af højeste kvalitet, er dette ikke nødvendigt, da de lange bomuldsfibre er naturligt stærke.  

 3. Trådtæthed
  Trådtætheden er et mål for, hvor mange tråde, der er vævet sammen inden for en kvadrattomme. Jo højere trådtæthed jo blødere og tættere vil stoffet være. 

 4. Vævning
  Vitsø Livings sengetøj er satinvævet. Dette sikrer en fantastisk blødhed samtidig med at sengetøjet er slidstærkt. Satinvævning, der giver et glat og glansfuldt udtryk samt en let og luftig følelse.

 5. Miljøet
  Sengetøjet oeko-tex mærket. Oeko-tex mærket er verdens førende inden for mærkning af tekstiler, og sikrer at alle komponenter i produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Læs mere om Oeko-tex her.

 


Send en kommentar

Kommentarer bliver gennemset inden offentliggørelse